Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Johan - 8 augusti 2010 17:26

  

Jag har funderat över detta fenomen. Spökerier alltså. Du har säkert sett nåt av alla dessa program på tv om hemsökta hus m.m Det som är gemensamt för dessa program är att de hela tiden måste ha effekter för att öka spänningen. Som om inte ämnet i sig vore spännande nog. Resultatet blir ju att det hela förlöjligas och tvivlarna får vatten på sin kvarn och de med insikt blir ifrågasatta. Jag blir inte ens irriterad över de som förlöjligar, tvivlar och ska söka bevis och förklaringar i diskussioner längre.


För visst är det så att vi inte är ensamma. Jag vill inte använda ordet "spökar" för det tycker jag har en dålig, löjlig och generaliserande innebörd. Men jag är övertygad om att det finns nåt vi inte kan förklara. Nån form av energi som inte försvinner när man dör. En energi som efter vi lämnat detta liv skaffar sig en ny värd att gå vidare i, i form av en männsklig skepnad, det jag menar är att vi alla har levt i tidigare liv. En del av oss är mottagligare för denna energi, andra inte. Men alla har vi haft svaret, och vi får det åter en dag. Alla vi som sett ett nyfött barns kloka, lugna ögon som tycks säger "-jaha, här är jag och jag vet hur allt fungerar" vet vad jag menar. I gränslandet har vi den största insikten. Under några av barnens första år är de mycket mer mottagliga för det som beskrivs som det paranormala. Jag är övertygad om att innan energin återföds så finns den med oss hela tiden, och den leder oss i våra val. En del kallar det guider som följer oss, och skyddar oss.


 Vem har inte helt oväntat kännt att de är iaktagna fast ingen är där eller att det i ett stort rum kan kännas trångt. Visst har du varit på platser som inte alls känns behagliga att vara på, du känner ett visst obehag eller stress, och visst finns det platser eller rum som känns varma och lugna. 


Jag har flera vänner som upplevt oförklarliga saker och som de nästan skäms för att tala om. Varför inte bara acceptera att vi inte vet allt nu och acceptera att det finns energier runt om oss hela tiden. Alla får vi insikten en dag. Det finns så mycket som händer i våra liv, som i denna dimension vi är i nu inte enkelt går att förklara, men i den parallella dimensionen, den andra världen finns den totala insikten.

Vad tror du.?

Ovido - Quiz & Flashcards