Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Johan - 2 mars 2011 16:22

Ja, ännu en dag av märkligheter är snart framme vid sitt slut. Det är konstigt så mycket märkligheter man konfronteras med varje dag. Jag tycker iof det berikar livet när man kan stanna upp lite ibland och förundras över mänskligheten, och samtidigt se det komiska i situationen.


Hörde idag på radion om en kille i Vittsjö som hade köpt en skyddsväst och ville ju, enligt honom självklart prova om den verkligen skyddar mot attacker. Det bästa sättet skulle vara att be sin kompis hugga med en kniv, givetvis när killen i fråga hade den på sig. Kompisen högg och västen tog hugget utan minsta skråma på bröstkorgen. Men för att vara riktigt säker bad han kompisen hugga igen. Denna gången träffade kniven i en skarv och borrade in sig i killens bröst så det blev akuten med kniven genom bålen. Så tänk på en sak, tänk till 2 gånger...trots att det verkade vara en bra idé då.


En annan sak jag funderar över är en sak min dotter visade mig idag. Det är att om man använder google översättning och väjler tyska till turkiska och sedan skriver "Ä" 15 gånger och klickar på översättning så blir det Pokémon på turkiska.!!! Det jag först tänkte på var ju inte hur det kan bli så utan VEM fan sitter och översätter 15 Ä från tyska till turkiska. Där har vi ett större mysterium..


Tack för mig....hey.!

Ovido - Quiz & Flashcards