Alla inlägg den 24 september 2010

Av Johan - 24 september 2010 13:25

Satt härom kvällen och slökollade på tv. Jag måste erkänna att jag satte kvällsfikat i halsen när jag såg vad det handlade om, jag trodde det var ett skämtproram först men faktum är att det var en dokumentär om tjejer som skönhetsopererade underlivet....jo, det är sant. Det finns verkligen folk som tycker att de inte är tillräckligt vackra.....i muffen.

  

Ja, det går att skratta åt det, för det gjorde jag tills jag insåg det tragiska och tyckte synd om dessa individer istället. En Engelsk läkare intervjuades och han gjorde 15 sådana operationer i månaden. Var blygdläpparna för långa, hängiga, snea eller hade de, för den aktuella kvinnans smak, fel färg eller att en liten flik inte var perfekt så opererar man bara. Men kom igen. VEM FAN SER DET.? För inte kan man göra det för sin egen skull som de hävdade, vad i ligger problemet och vad har man då för intressen om man ägnar så mycket tid åt sitt underliv så att det stör om ena blygdläppen är 1 cm längre.


Jag läste ett mycket bra inlägg av Cicci (se länklista här bredvid) som handlade om skönhet och om att sex säljer och jag trodde botten var nådd i form av ytlighet när jag läste det. Men tydligen finns det affärsideér inom alla områden. Det finns ju de som sysslar med tandblekning och tom. anusblekning så vad är nästa steg. Visst kan jag förstå de som gör kosmetiska ingrepp som bröstoperationer, solar solarie, rättar till öron som står ut, eller sådant den enskilde kallar synliga "defekter" och som stör. Men detta programmet tog priset i klassen...."skapade behov av skönhetsoperationer".... Nej, prata med en psykolog, var glad att den funkar och lär dig tycka om dig själv som du är, så svider det inte när du kissar...

Tack och hey...

Ovido - Quiz & Flashcards